SAMPLE AGENDA

Planning Meeting for Community Event July 25, 20xx 9:00 – 11:00 a.m.

Conference Room A – Community Center – 1000 Main Street

Meeting Objectives:

- Decide on a theme for the community event
- Identify potential topics and presenters for workshops and identify follow-up actions
- Develop list of community partners and organizations who might be interested in display booths

Expected Attendees: Mary Beth Debus, Martin Smith, Jean Jones, Katrina Wills, Sue Jordan, Andre Mellows **Excused:** Jeffrey Miles (vacation)

Preparation Prior to Meeting:

- Completion of Meeting Register actions from June 23rd Meeting
- Review survey results sent via email on July 10th

Topic	Who	Time	Elapsed
	Leads		Time
Opening	Mary Beth	15 min.	9:15 a.m.
Review Meeting Objectives and Agenda			
 Assign Roles – Meeting Register and Time Keeper 			
 Ice Breaker: Introduce self and share a feature of an 			
event that you attended that you loved			
Review of June 23 rd Meeting Register	Mary Beth/	10 min.	9:25 a.m.
Status of actions assigned	All		
Move forward actions as needed			
Identification of Event Theme		25 min.	9:50 a.m.
 Discussion on results/preference for theme based on 	Martin		
survey results/our preferences	All		
Decision made on theme through consensus	All		
Workshop Topics		25 min.	10:15 a.m.
 Ideas for topics are brainstormed and presenters identified when known 	Jean		
Narrow list down through consensus process	Mary Beth		
Assignments made for follow-up on ideas generated	Recorder		
Will we Have Booths, and if so, who?		25 min.	10:40 a.m.
Confirm that booths are desired at event	Mary Beth		
Brainstorm potential partners who might want a booth	Jean		
Assignments made for reaching out to list	Recorder		
Open Sharing	Mary Beth	10 min.	10:50 a.m.
Wrap-up	Mary Beth	10 min.	11:00 a.m.
Identify topics and objectives for next meeting			
Choose date and location	Recorder		
Complete Process Check			